Woonaccessoires

Carpetten/ Kleden

Om het geheel af te maken hebben wij een ruime collectie carpetten voor u samengesteld in diverse kleurstellingen en groottes. Ook kunt u er voor kiezen om een op kleur en op maat gemaakt carpet samen te stellen. U kunt een maximum van vijf kleuren uitzoeken en deze laten vervaardigen tot een carpet.

Horizontale jaloezieën

De horizontale houten jaloezieën van Flex Colours zijn kwalitatief van hoog niveau. Deze jaloezieën zijn vervaardigd van hout en leverbaar in diverse kleurstellingen. Vooral de jaloezieën met een lamelbreedte van 50 of 70 mm geven een exclusieve uitstraling aan uw woning.

Deurmatten

De Jel Parket levert een uitgebreid assortiment deurmatten zodat er altijd een prachtige combinatie ontstaat met uw huidige vloer. Uiteraard vergeten we de functionaliteit van de deurmatten niet, zodoende hebben we alleen gekozen voor de best vocht en vuil opnemende deurmatten van o.a. Coral. De investering in een goede deurmat verdient zich weer snel terug, u hoeft immers veel minder onderhoud te plegen aan uw vloer.

Klimaatbeheersing / Luchtbevochtigers

Het is van groot belang het klimaat in uw woning, met name in de wintertijd, op peil te houden. De huizen zijn tegenwoordig optimaal geïsoleerd, maar daardoor krijgt men helaas een zeer lage luchtvochtigheid. Dit resulteert in krimpen van de houten vloer, statische elektriciteit, droge keel en bent u sneller vatbaar voor ziektes. Zorg dat de luchtvochtigheid op peil blijft en kies voor een luchtbevochtiger van o.a. Boneco. De Jel Parket levert luchtbevochtigers in diverse groottes en kleuren. Zelfs design modellen zijn hier leverbaar

Onderhoudsmiddelen

Uiteraard heeft elke vloer onderhoud nodig om mooi te blijven en lang mee te gaan. Voor elke vloer biedt De Jel Parket een passend onderhoudspakket aan. U kunt deze onderhoudsmiddelen uiteraard in onze showroom verkrijgen.

Kom langs
in onze showroom
Neem eens een kijkje in onze showroom om onze vloeren en accessoires in het echt te bekijken of kom langs voor deskundig advies over het onderhoud van uw vloer. Naar contact