Leerpanelen

Geluiddempend

Met leerpanelen zorgt u voor een bijzondere comfortabele vloer die geluiddempend en gemakkelijk schoon te maken is. Bovendien is dit type vloer gemakkelijk te combineren met vloerverwarming.

Met de diverse lengte- en breedtematen kunt u naar hartelust combineren in iedere gewenste sfeer, van stoer tot strak. De panelen zijn uiteraard ook toe te passen op wanden, maar ook op tafels. Kortom: De leren vloer- en wandtegels van Alphenberg maken uw woning, kantoor of winkel tot een lust voor het oog! Laat eens inspireren in onze showroom.

HUGS

Met HUGS-tegels van Alphenberg geef je een persoonlijke touch aan je interieur. HUGS zijn kleine tegeltjes van leer en zijn leverbaar in diverse formaten. Van achterwand tot bed-ombouw en van schouwbekleding tot een alternatief voor een schilderij. HUGS zijn geschikt voor alles waar je een exclusieve en persoonlijke uitstraling aan wilt geven.

Kom langs
in onze showroom
Neem eens een kijkje in onze showroom om onze vloeren en accessoires in het echt te bekijken of kom langs voor deskundig advies over het onderhoud van uw vloer. Naar contact