Laminaat vloeren

Weinig onderhoud

Laminaatvloeren zijn vloeren met een toplaag van kunststof (melamine of HPL). Omdat deze vloeren dus niet zijn afgelakt maar zijn voorzien van een heel hard geperste toplaag zijn ze zeer slijt- en stootvast en vergen een minimum aan onderhoud. Af en toe een goed schoonmaken met een uitgewrongen doek en stofzuigen is voldoende.

Kwaliteit

De panelen zijn te leveren in diverse lengte- en breedtematen. Alle laminaatvloeren van tegenwoordig worden aan elkaar gelegd d.m.v. een klikverbinding. Maar let op: Er zijn verschillende klik-systemen op de markt, waarbij de kwaliteit niet garant staat, dus ga voor zekerheid en kies voor een kliksysteem bij De Jel Parket.

Wij hebben alleen de door ons zelf geteste, best sluitende laminaatvloeren in ons assortiment. Welke vloer u ook kiest, De Jel Parket staat altijd garant voor een prachtig eindresultaat. Indien u de vloer zelf gaat leggen kunnen wij u kosteloos helpen met het eerste stukje zodat u altijd recht begint.

Kom langs
in onze showroom
Neem eens een kijkje in onze showroom om onze vloeren en accessoires in het echt te bekijken of kom langs voor deskundig advies over het onderhoud van uw vloer. Naar contact